Omgeving

Wandelen

U wandelt zo vanaf de camping de Keutenberg op voor een prachtig vergezicht tot aan Duitsland. Niet zo veel klimmen? Loop dan langs de Geul richting Schin op Geul of wandel via de karakteristieke draaihekjes het weiland in, om tussen de koeien door bij de watermolen van Wijlre of de Brand bierbrouwerij te komen. Overal geniet u van het Zuid-Limburgse Heuvellandschap, met de vakwerkhuizen, boerderijen, stroompjes, glooiende weilanden, wegkruizen en kapelletjes. Kijk voor info bij vvvzuidlimburg.nl.

Fietsen

Kent u de Amstel Goldrace? Eén van de taaie hellingen is die van de Keutenberg, waar onze camping aan ligt. Een echte uitdaging. Er zijn diverse mooie fietsroutes vanaf de camping te doen, zoals de Gerendal fietsroute, Valkenburg fietsroute en de Amstel Gold Light fietsroute. Kijk op vvvzuidlimburg.nl

Winkelen/boodschappen

Op loopafstand vindt u winkels in Wijlre. In Gulpen, op 5 kilometer afstand van de camping, zijn meerdere winkels, een VVV en een fiets verhuurbedrijf. Hier kunt u ook heerlijk uitblazen op een gezellig terrasje en bij diverse restaurantjes heerlijk eten. De weekmarkt is in Gulpen op donderdag van 9.00 – 13.00 uur.

Dagjes uit

Voor een kind is het iets magisch: het Drielandenpunt in Vaals. Een dagje lekker zwemmen in het subtropisch zwemparadijs Mosaqua in Gulpen. Nostalgie: een rit met de stoomtrein over de Miljoenenlijn. Pret, natuur en ontspanning, allemaal in het Steinerbos. Gaia Zoo, een heel bijzondere dierentuin. Grotten, mijnen, musea, kastelen, allemaal vlakbij. Kijk op vvvzuidlimburg .

Interessante Links

Informatie en reserveringen

Reserveren of informatie buiten het seizoen (okt t/m mrt) 088-0990977  of stuur ons een email degeleanemoon@nivon.nl.

Wilt u overnachten? Bel dan direct met de terreinwacht van  De Gele Anemoon apr t/m sept.

Direct reserveren